Inger Elisabeth Lie

Barndommen og deler av ungdomstiden tilbragte jeg på øya utenfor Afrikas østkyst. Til sammen har jeg bodd ca. 11 år på Madagaskar over tre perioder. I voksen alder har jeg reist tilbake så ofte jeg har fått anledning. Jeg liker å si at Madagaskar er mitt andre hjemland. Jeg har fått oppleve øyas unike natur, spennende smaker og ikke minst lokalbefolkningens gjestfrihet.

Til daglig jobber jeg som organisasjonskoordinator i en mellomstor bedrift. Jeg bor i Oslo hvor jeg i ca. 25 år har jobbet med organisering og administrative oppgaver både i offentlig og privat sektor. Jeg er opptatt av detaljer og tenker at min arbeidserfaring vil komme godt med når jeg skreddersyr turer for deg/dere. Jeg tilbyr temareiser, gruppereiser og individuelle reiser.

Jeg snakker norsk, engelsk, noe gassisk og  fransk.

Hotellene som benyttes holder en bra kvalitet og service, men samtidig må det understrekes at Madagaskar ikke alltid holder samme kvalitet som en del andre hoteller i Europa. Innehaver har selv besøkt samtlige hoteller som benyttes.

For at du skal bli fornøyd, er jeg opptatt av ikke å drive for stort. Det viktigste for meg er å gi deg en god opplevelse på Madagaskar – øya mange er så glad i.